29 Aug 2015

Mencuba Olicandy


Trying Olicandy | Hai semu superb-superb insan, superb-superb kesayangan yang selalu datang ke blog Wardah.. terima kasih semua sebab drop komen di sini. Hari ini Wardah nak cerita...

Wardah trying Olicandy, pernah dengar tak Olicandy? 
Rujukan KKM Olicandy
okey, dis one lah yang dipanggil Olicandy.

Wardah just nak beritahu, Wardah consume Olicandy start hari ini.

Insya allah Wardah akan ceritakan tentang perubahan-perubahan.. bila consume Olicandy ni ya :)

Tata~

4 comments:

  1. yeay ! tak sabar nak tahu perubahannya...

    selalu tengok ja... belum rasa lagi nak try...

    mana tau, lepas ni terbuka pintu hati.. heee

    ReplyDelete
  2. Pernah baca, selalu nampak kat IG, tapi tak pernah cuba.. nanti jangan lupa bagitau kesannya tau ;)

    ReplyDelete
  3. ni first time dengar nama produk ni.. tunggu Wardah punya testimoni =)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...