13 Sep 2015

Final Exam Wow


Final Exam Wow | Wardah memang sangat terharu buat rakan-rakan yang drop komen kat blog Wardah. Wardah baru dapat balas sikit-sikit je ni. Final exam start esok. Esok selasa dan Khamis. Lepas tu Wardah MERDEKA!! yeyayyyyyy!!

Doakan kemudahan nak jawab periksa esok pagi . Badan rasa macam nak demam dah. Kifarah dosa agaknya. ya Allah, ampunkanlah dosa-dosaku. 

Esok peperiksaan last and the last sem. Seminggu je lagi nak habis. Seminggu je lagi nak balik Melaka. Seminggu je lagi. Wahahaha. Thanks bagi respon dekat entry sebelum ni yang tak boleh nak upload gambar tu. Cuti nanti Wardah akan follow step by step nasihat blogger2 yang komen tu. 

Insya allah.

Tak sabar nak jumpa kawan-kawan lama. Eh, ada yang nak dekat kawen taw. Seronoknya dengar! 

Lagi satu, memang macam seronok sebabnya, kawan Wardah yang nak kahwin tu jugak, dia kata tak kenal bakal pengantinnya tuuuu. Wahhh tak sabar rasanya nak share cerita pengalaman kawan Wardah ni. Moga bahagia hingga ke syurga! 

Hujung tahun ni, ada tiga kawan yang kahwin. Moga sentiasa diberkati Allah hendaknya, 1 lelaki orang Kelantan. 2 sahabat perempuan dari Selatan. kikikiki. Tak sabar tak sabar jumpa girlfriends. Boyfriend ada. 1 kat Bangi, satu kat Uitm Jasin. Satu lagi kat Sungai Besi. Tu la boyfriends Wardah. Ramai kan. 3 bodyguard yang selalu menceriakan hati Wardah walaupun jauh. Love u my boyfriends. Wardah tak tipu taw, sebab Wardah bukan jenis PENTIPU. Heeee. 

k lah guys. have to study. Esok esok exammm. Tata!

34 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih :)

      insya allah nanty saya singgahh ^^

      Delete
  2. Good luck ya, perjuangan belum selesai. BTW, susah nak komen blog ni takde Name dan URL. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :)

      ouh yeka.. insya allah saya cuba buat name and URL tu nanty

      Delete
  3. salam dr segmen kakmia.
    cahayakehalusankelembutan.blogspot.my ;)


    moga dipermudahkan olehNya , wardah!

    ReplyDelete
  4. gud luck for final exam...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^).

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak mia.

      Wassalam. terima kasih kak inform sy :)

      Delete
  5. Gudluck.. semoga dapat kepusan yg gempak dan cemerlang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Insya allah doakann. aminn :)

      Delete
  6. gud luck wardah...
    dr Senarai URL Blog #18 Mialiana

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terima kasih kak folo nanty saya folo semula :)

      Delete
  8. Camne exam? Ok x? Semoga dapat result terbaik.

    Jemput singgah k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. exam ada yang susah ada yang sederhana.. amin. insya allah !

      Delete
  9. salams kenal dari kak mieja

    good luck ya:)
    kak mieja follow blog wardah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalannnn.. nanti saya follow akak semula. terima kasih kak !

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...