5 Sep 2015

Kelas Hari Sabtu


Kelas Hari Sabtu | Hari ni sekolah ganti kat sini. IPKB, tak pasti tentang Ipg yang lain. Hari ade kelas 3 jam kelas Usul Fiqh. 3 Jam sebab lepas ni dah masuk study week bagi kami pelajar sem 8. Hoho. Nampaknya kene fokus sebab subjek ni susah sikit, kene faham hukum-hukum agama, kaedah-kaedahnya dan macam-macam lagi. 

Kelas hari sabtu, lumrah la tu kalau masa kita tengah pelajar. Kat mana-mana pun, ipg ke universiti ke, sama tak? keeee tak sama eh? 

Nak siapkan diri. Kelas pukul 9 pagi sampai 11 pagi.

Bai semua. 

Jom dhuha kejap ^^

3 comments:

  1. Bestnya. Rindu pulak nak gi kelas ehehe.

    ReplyDelete
  2. Masa Zumal belajar dulu, kelas tak ada masa hari Jumaat ja tapi kalau exam, cuti pun dorang bedal buat exam...

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...