28 Dec 2015

Minat FaizIbrahim

Ntah kenapa semalam godek-godek blogwalking blog sorang ni jumpa pasal FaizIbrahim. Penulis hebat yang bangkit dan sebarkan aura kebangkitannya kepada orang lain. 

Kata-katanya boleh diterima, dan Wardah sedang hadam apa yang beliau tuliskan dalam channel dekat telegram. Semalam Wardah baca dari awal channel telegram tu ditubuhkan sampailah ke tarikh yang paling latest. 

Hihi. Memang seronok berada dalam aura yang sentiasa positif. Seronok sangat. Sebab ianya pilihan kita nak ke tak nak untuk ubah kita ke arah lagi baik ataupun sebaliknya bila kita jatuh. Ingat taw semua. Ingat sampai bila-bila. 

Minat ke? Wardah dah mula minat dan terasa nak beli buku yang dia tuliskan. Minat pada penulisan dia kowt. Minat dia tu belum lagi. Hahaha. Sebab dia lelaki kowt. Tak pandai ah nak cepat-cepat minat. Wakakakak. #muntah

Ni apa yang dia tulis.


Buat rakan-rakan yang nak tanya soalan kat dia pun boleh tapi bukan dalam channel tu. Aahah. SEBAB kita tak boleh tanya dalam tu. Boleh hashtagkan #TanyaFaizIbrahim kat twitter atau boleh dm dia. Insya allah dia jawab dalam channel tu. Wardah tak pulak aktif twitter. Hohoho.

Faiz Ibrahim. Setakat ni baru kenal dua penulis yang baru dan laku keras buku dia. Lagi satu Aiman Banna. Humm. Nanti nak belilah buku dia. Atau sesiapa ada yang nak bagi Wardah as hadiah? KIHKIHKIH. 

Oklah.  Setakat itu sahaja.

Doakan Wardah nak cari kerja. Kerja sambilan. Nak tampung diri sendiri sementara belum lagi kerja bebetul. Doakan. 

8 comments:

  1. Nani pernah baca buku dia. Best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa nape Wardah tak ada? Hahha kene beli gak ni..

      Delete
  2. aku ade review dia punya buku weh. hahha..both ak dah rembat. hek3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okeyh nanti aku tengok2 yang ko review tuu. .alahai jelesnya korang dah ada. korang.XD

      Delete
  3. selalu jugak baca tweet faiz ibrahim nie. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyakaa. Wardah jarang bukak twitter. Hihi. Nanti nak buat jugakla. Haha

      Delete
  4. Suka dengar voice note dia .. haha ..

    ReplyDelete
  5. Akak selalu juga came across tweets dia yang orang share :)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...