23 Dec 2015

YEAR END GIVEAWAY BY IMASHUE


YEAR END GIVEAWAY BY IMASHUE | Semalam sembang-sembang dengan kawan. Dia pun ajak join segmen dia buat. Jomlah join sekali. Ada 7 hari lagi left. Mudah dan senang aje nak join. Hadiah pun best sebab dapat topup free kalau menang. Sapa tak nak, dia rugi! :P


Haaa, kalau rakan-rakan blogger nak join boleh klik banner dekat atas ni ye. Sebagai tanda support pada rakan-rakan kita yang lain. Jom usha sekali blog dia. Kasi Pcycho sikit. Haha. :)

Wardah nak tagged NaniCikManis kita. Haaa. 

Pandangan tentang blog rakan Wardah ni ye. Blog comey dan kemas. Bloggernye pulak tak kurang manis dan sweet. Lalala. Wardah suka sangat pada penulisan dia sebab rasa touch my heart bila baca. Kipidap. Wardah punya penulisan biasa-biasa aje. Haha. Rasa macam nak belajar je cara penulisan macam tu. Boleh ajar saya tak, Cikgu? Hihi. 

Hermmm itu aje kowt nak cakap. 

Thanks sudi jadi kawan pendengar setia hidup susah senang. :)

Siap! :)

8 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...