25 Dec 2015

Sinopsis Akhir 2015

Hai semua!! Tinggal beberapa hari lagi nak menjenguk ke tahun  2016. Banyak sangat kenangan pahit dan manis tahun ni. Haaa. Tak tersenarai panjangnya kenangan-kenagan ini kalau nak buat list dekat sini. Hurm dan pastinya Wardah akan ingat sampai bila-bila semua kenangan ini. Nak buat apa dikenang-kenang? Biar menjadi pengajaran dan sempadan buat diri ini. Jangan biarkan orang buat dekat diri kita lagi. Peace.


Buat haters yang datang stalk blog ni, siapa yang tak suka akan apa yang Wardah yang sampaikan.. Wardah sangat alu-alukan kalian tekan butang X tu ye. Butang exit


Hai kisah silam. Saya tahu kamu dah bertunang, dah lama.. dan saya pun tak inginn pun kacau hubungan kamu tu. Yes, im deserve sumone lagi better dari kamu. Itu yang kamu mahukan? Jadi, please leave away from my life. Dont ever get updates from me daripada blog ni. I beg you. 


Life is so calm.. life is so peaceful, Allah send many people, kind hearted people, the good once and very nice people. They really change my mind and my life. Beautiful life. Til then, when u come it seems like u have doing instead of it. Please. I beg you. Just live your life. 


Til then, tak sabar nak hadapi tahun baru dengan kawan-kawan yang ada semangat baru dengan dunia yang baru. Adik-adik yang semakin membesar dengan jiwa yang unik. Mak dan ayah yang semakin memerlukan Wardah untuk lebih bekerja keras for incoming days. Kucing - kucing yang semakin comel dan kiutaaa. Tak sabar nak balas jasa mereka semua. 


Guide me,  Allah.
I'm seeking for mardhotillah. 
Insya Allah. 


Nnty kita update azam baru for 2016 jom. Has. Sekarang ni baru ada draft only. Nnty kita tepek ya. Hee. 


Till then. Heart you all's. May Allah bless our life. 


  • Chill. :D

2 comments:

  1. Assalamualaikum Wardah πŸ˜ƒ

    Selamat menghadapi tahun baru dengan semangat yang baru yehh hehe :)

    ReplyDelete
  2. Live ur life with da fullest πŸ˜€

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...