20 Nov 2014

Freebies Footer Simple Part 1


Hai. jom kita tengok. :D

baru buat tadi. alhamdulillah. ada inspirasi lagi. 

800x270


800x287

800x282

800x277

800x280

800x268

If nak besarkan lagi atau nak kecilkan size dia, boleh pergi kat gambar ni *setelah didownload* klik kanan, kalau ade Microsoft Office Picture Manager, tekan yg tue dan tekan edit picture. Cari pula Resize Size letak dalam kotak kosong tue. boleh ejas size yang kita nak.

Terima kasih semua. 

Adios.

p/s : Macam biasa, if nak ambil boleh klik kanan, tekan open in new tab n save!tq.

No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...