15 Nov 2014

Segmen BLOGWALKING by Sakura


Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

28 comments:

  1. Salam pkenalan.lisa buat kunjung balas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam pekenalan saudara ^^, terima kasih :D

      Delete
  2. As Salam, singgah balas dari segmen sama. Selamat bersegmen.^^

    http://pelitasiang.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Selamat bersegmen jugak ^^.

      Delete
  3. Assalamualaikum. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  4. hai..balas kunjungan dr segmen sama..:D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari blogwalking yang sama. ;)

    ReplyDelete
  9. singgah ^^ dari segmen yg sama..jejelan pagi sbtu :)

    ReplyDelete
  10. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #379 and klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  11. membalas kunjungan dari segmen yg sama (^_^)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...