18 Nov 2014

Terima Kasih ^_^

hai everybodi,,,Selamat Pagi semuaaaa!!!!!!! dah mandi belom nie? hihihi. biarlah rahsia. ngeeee. :p
biarpun perasaan nie sukar Wardah katakan, sebenarnya, Wardah hepppiiiiii sangat-sangatttt dan teruja sangat taw! Kenapa-kenapa?? *malunyaaaa + epy+teruja*
mai lekaihhh tengok!
terima kasih, biasa2 aja. :D
tanda love-love tue maksudnya blog saya best, terima kasih ya? *hepy hepy*


terima kasih sekali lagi :'D
Teruja pada semua yang mengunjung blog nie. Alhamdulillah. :D Terima kasih sebab puji blog nie cantik, terima kasih, terima kasiH! Sebenarnya, Wardah rasa banyak lagi blog lain yang lagi cantik dari blog Wardah. Blog Wardah simple dan pinky. heee. Antara blog yang cantik dan kreatif macam blog kak jiasakura, dan emas putih. Mereka punya lagi cantik dan kemas. Gigirl dan feminin ja. heee :D 
Wardah memang suka sangat warna pink dan pepel dan sukakan pada warna yang lembut-lembut.  Wardah suka yang simple dan kemas. Bagi menjawab pertanyaan adik nad, sebenarnya Wardah tidak pandai edit sendiri blog guna koding2 nie, hee. siyesly tak pandai. Wardah selalunya akan bukak google dan search sahaja tentang tutorial blog. Cuba satu persatu tutorial if tak menjadi, cuba yang lain sampai puas hati. Adik boleh sahaja terus search dengan taip apa yang adik nak cari, sebagai contoh :
taip - tutorial border di sidebar..tekan button google search tue..
dan nanti keluarkan semua tentang tajuk tu..
link wane pepel merupakan link yang pernah kita pergi, biru tuue maksudnya belum pernah.. :D
tuu aje yang Wardah boleh sampaikannn.. pada header dan footer, alhamdulillah, Wardah buat sendiri :D
if ada pape yang nak tanya. boleh terus ke fb Wardah Aneesa
Terima kasih buat semua!! :D

1 comment:

  1. eh eh, Blog sakura pun tersenanrai ? hehe ^^ thank you dear. Blog akak pun biasa2 je. Takde la feminin sangat pun. Tapi mmg blog adik lawa. :D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...