17 Nov 2014

Hepy With My New Header n Footer ^_^

cantikk tak ? cantik tak? 
header baru Wardah??
comel kan?? plizz iyakan. haa. eh, ade orang mengangguk laa.. hihi. 
hermm. buat malam tadi.. haaa. kantoi tido lewat. kahkahkah. 
malam tadi duk pulun pulun bukak photoshop alek. kihkihkih. lama dah tak buat. 
simple je header Wardah, xda gambar2 pun. 
buat yang simple n comel.
yang penting warna pink dan ade love love. heee.
Wardah memang suka pun pink ngan pepel. buat sesiapa yang alergic pink ngan pepel, tak leh masukla blog Wardah. hihi. 
and Wardah try jugak buat footer. walaupun orang lain sume dah buat lawa-lawa punye, Wardah baru nak buat. lalalaala. lambatnya Wardah ni. ape nak jadi nie? hihi. hmmmmm. 
footer pun guna photoshop jugak. insya allah kalau rajen Wardah buat header yang comel2 Wardah letak dalam entry nanti, sape nak boleh amek. ^_^
nielah footer Wardah.
kalau boleh nak letak paling large. hihi. tapi apakan daya, nanty blog jadi berat. ngehngehngeh.
comel x? ohsem x? *eh, geleng2?*
heee, simple je. tapi warna ungu tak menahan tue. tetap ade love love jugak. hahahaha
k lah gaiys. nak solat asar jap. 
nanti Wardah cengita cam ne nak buat header ngan footer - yang gambar jela-
tutorial Wardah xpandai, nie main google ja n try sendiri.
alhamdulillah jadi! :D
eh. tata. nanti sambung cengita. 
adios!

No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...