14 Nov 2014

Pisang Goreng Cheese ^_^

erm. gulp. tertelan air liur masa tulis tajuknya sahaja.
 uwaaaa.. rasa nak makan,, nak makan,, nak makan sangat sangat!!!!
mai tengok mai mai mai..
ihsan en google..
first saya teringin sangat nak makan.. sampai saya update kat facebook, mana nak dapatkan pisang goreng cheese nie kat area rumah saya ni taw. huhu. haha, ade yang loye buruk kata kat sabah ada. memanglah sana ada, nak tahu yang ade dekat ngan rumah saya.. uwaa.. T.T kejam kan orang yang komen tue. uwuwuwuw~~~
then, tak ingat. bila masa mak belikan. haa. konon nak suprise la tue. mak balik rumah je tengok2 ade 3 polisterin. bertingkat2. huhu. tanya mak ape. mak kata pisang goreng cheese. hihi. waaaaa. memang excited gile masa tue.. meleleh terus air liur. haha. PROPA. hahaHAhaHA
ade dalam 5 ketul dalam tue. pisang tue lembik2 sket tapi sedap, saya tak suka yang keras sangat. then, ade cheese atas dia, banyak plak tue, dan ade campuran gula sikit. so manis and rasa kejuuuuuuu. waaaa. sedapnya !!! makan banyak2 memang akan rasa muak. tapi bila dah tak makan, rasa nak lagiii.. HEBATKAN PENANGANNYA????
haha. gelak sendiri jela. hihihikk. ayat memang HIPERBOLA skit. hihikkkksss.
NAK TANYA SESUATU..

harga kat tempat masing2 berapa ya?
sebab kat sini saya rasa cam mahal je.. RM3.50 satu polisterin.
dalam tue ada 5 potong pisang..
harga tempat korunk camna ek???
*********************************************
aritue godek-godek, ade senior update. Pisang goreng cheese yang ada coklat skit. 
TARAAAAAA!!!
JOM TRY BUAT JOM??? GUNA RESEPI PISANG GORENG CHEESE NYUMMYYYY~~~

haih. macam sedap je, macam terliurrrrrr je.............

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...dapnye lau DAPAT NI........!!

wahai kayangan hantarlah delivery kat rumah hamba ni.. hamba teringin.... uwaaa. T.T
oklah, nie dah jadi fave saya.. INGAT TAW SEMUA!!! hihi
babai. 

1 comment:

  1. Sakura pun suka pisang goreng cheese :) hehe. Kat tempat sakura RM3 and ada 8 keping ^^

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...