14 Nov 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER


Selamat pagi,,,, hee~ 

sudah lama tak join mana-mana segmen. 

segmen nie pun mudah dan best untuk disertai, apa kata kita semua memeriahkan segmen bloqwalking ni? ye dakkk? 

dan bagi sesiapa yang bertuah, blogger yang anjurkan ni tengah mencari 10 blogger untuk di letakkan dalam senarai bloglist dia. haaa.

2 dalam satu kan?? jom join. bestkan?? :D



cantik banner dia. pepel pinkkk.. i loikeeeeee~~

baiklah, saya perkenalkan pada semua...

nama pena saya : Wardah

link blog saya : http://cikannesweetyncool.blogspot.com/

Negeri Kelahiran : Selangor

DAH SIAP!!!!! senang dan pantas sahaja untuk join. 

dan JANGAN LUPA, if nak sertai, boleh klik banner di atas taw??

jommm jommm jommmm..

jommm blogwalkingg... hihi *versi jom heboh*

k semua, takecare :D



29 comments:

  1. good luck cik belbel join jgk :)

    ReplyDelete
  2. Zumal singgah balas di sini... Selamat bersegmen yer ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih zumal, selamat bersegmen jugak ye ^^,

      Delete
  3. salam. terima kasih kerana sudi join :)
    singgah blogwalking dan follow di sini.
    jangan lupa blogwalking di blog peserta lain juga ye :)

    senarai peserta dah update :
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sis, nanty saya bw peserta2 lain :D

      Delete
  4. Hi, singgah dr segmen yang sama.
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. shera dari segmen yang sama gak
    http://sherabiyyy.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. @frau Lisa @nurul Shahira Baharum Hi, selamat berblogwalking ^_^

      Delete
  6. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen. Thank sbb sudi singgah blog Bintang (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welkem sis . TQ datang sini ya? :D

      Delete
  8. datang tinggal jejak
    http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  9. haiii! sy singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan dan hepi blogwalking! :D Jom singgah ke Bits & Pieces :D

    ReplyDelete
  10. blogwalking sini dari segmen yang sama..salam kenal

    ReplyDelete
  11. tahniah...blogwalking dari segmen yang sama..=)
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  12. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  13. Salam..
    singgah dari segmen yg sama & membalas kunjungan..
    tq sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...