20 Oct 2015

Wajah Baru


Wajah Baru | Hai semua. Lama tak dengar berita kan. Bersawang berhabuk sungguh dah blog Wardah ni. Tanpa buang masa. Jeng ! Jeng ! Jeng.


Dah tukar ke design baru. 


Kalau dulu yang lama ala-ala pink.


Yang sekarang bunga-bungaan. Hee.


Btw, sebenarnya ada banyak je setoriii. Tapi sekarang manyak update dekat insta. Apa-apa nak tahu boleh follow up my insta taw. Herkk. Retiss ke awok ni. 


Memang tak pun. 


Ahaks. 


Cantik tak design blog yang baru ni? 


Tak habis decorate lagi . 


Banyak lagi nak kene explore.


Wardah buat sikit-sikit je dulu.


Tak sabar nak habiskan sekolah. 


Tinggal dalam sebulan lebih lagi je. 


Nak tamatkan zaman belajar. Zaman sekolah idok le sebab teman kan bakal cikgu cikgi ustajah pulak lagi. 


Malam-malam Wardah ajar mengaji . Baru seorang aje anak murid.. Itupun, anak jiran sebelah yang nak belajo ngan kitee. Ma dia yang request. Test market dulu. Sape-sape area Masjid Tanah yang perlukan khidmat. Mailah. Masa mungkin petang tapi lepas sekolah boleh. Malam pun boleh, insya allah. Boleh emelkan kepada saya. Atau pm aje kat fb tuu. 


Okey guys. 

Lihatlah wajah baru blog saya. Ehem. Hihi. Bye!

Wajah Baru

2 comments:

  1. Lama tak jenguk sini... Blog pun dah berwajah baru... Cantik ^^ ... Hehehe

    ReplyDelete
  2. hihi. kita pun dah lama tak jenjalan sana.. alhamdulillah. hehehe

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...