4 Dec 2014

Alhamdulillah, Menang Hadiah Giveaway!!!


Hai semua! Alhamdulillah, Syukur sangat dapat hadiah daripada Giveaway Super Duper Awesome by Jaja yang tamat 1 Disember yang lepas. Hadiah ape?? Dapat Topup RM5. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Korunk dah check belom? Kalau belum check baik pergi check cepat2. hihi. dia bagi due date 20hb Dis ni, kalau tak dia akan buat undian semula bagi sesiapa yang tak tuntut hadiah. 
haaaaa.. ape lagi. cepat2 check. !

Wardah dah inform penaja dah. Alhamdulillah dia pun dah balas. insya allah bakal dapat hujung weekend ni. Insya allah. ^^

check no korunk dekat Senarai Peserta okeyhh?? 
syukur, Alhamdulillah. :D

**************************************

hermm. disebabkan entri ni sangat pendek, Wardah update kat sini jelah. Alhamdulillah, baru je check kat Giveaway Kerusiburok Ole-ole Phuket . Tak sangka menang jugak! Alhamdulillah. dia siap amek gambar blog lagi. hihikkk. jom terjah jugak. Blog Kerusiburok untuk tengok peserta yang menang. 


menang Giveaway


dapat ole-ole. alhamdulillah. rezeki. Wardah dah pun bagi details macam yg dia mintak. apelah ole-ole tue kan?? Tak sabar rasanya menunggu. wahhh. k lah itu saja. kbai ! adios !

3 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...