17 Dec 2014

Nuffnangers yang Kerap Mengunjungi Blog Wardah Aneesa #2

Hai, macam entry sebelum ini di SINI kali kedua ni Wardah nak update dan beri penghargaan sebab mereka sudi datang blog Wardah yang biasa-biasa aje. Jom kita tengok jom! Kali ini agak ramai mungkin kerana ada segmen blogwalking ataupun memang blog Wardah ni best. *muntah hijau,kahkahkah* 

Btw, TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT sebab sudi mengunjungi blog saya, KAMSAHAMIDA!!

Jom kita usha blog mereka-mereka plak jom !

Mereka ialah :

Blog Bingkisan Hati | Acuyuhan | Sweet Lovely | Eimma's Land | BudakVanilla's | Dunia Cik Akak | My Dear Diary | Kakak Tiri Cinderella | Cik Belbel | L i t t l e K o r e a |
 P R I N C E S S | Miss Nesa Chapter Click | Chenta Hati Tiada Rahsia | Coretan Hidup | KerusiBurok | Mencari CintaNYA | Kakiku Suka Berjalan

Jom kita BloGwaLking Blogger Gojess ni. :D

9 comments:

  1. bila belog saya nak di mention lak? hehe

    ReplyDelete
  2. yeay! tersenarai. hahahhaha....

    ReplyDelete
  3. saalam kenal dan salam singgah....

    ReplyDelete
  4. waa banyak yang saya belum pernah sampai :) thanks for introducing them

    ReplyDelete
  5. Cik Akak pun ade hehe..follow lah kalau macam tu :)

    ReplyDelete
  6. in sha Allah..andai ada kelapangan..

    ReplyDelete
  7. wahhh boleh ina bw ni hehehehe ^^

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...