14 Dec 2014

Terima Kasih Nuffnang! CPUV lagi ^^

Alhamdulillah, naik lagi CPUV. Wardah ada tengok-tengok jenguk-jenguk blog otai. Dorang ceritakan serba serbi tentang penaja yang telah beri mereka CPUV ni. Wardah tak sempat nak cari tentang penaja. Dua hari, Sabtu dan Ahad Wardah ada majlis kenduri, jadinya tak sempat nak update tentang tu. Just simple entry and autopublish sebab akan berada tidak dekat dengan lappy. 
Alhamdulillah, NUFFNANG sangat baik hati. Syukur alhamdulillah, alhamdulillah. 

Terima kasih juga kepada pengklik - pengklik iklan Nuff Ads, saya amat - amat hargai derma anda. ^^

#On Going :  INTI 2015 Cycle 1 Degree |  Altel Digital Campaign |  Mah Sing - Avenue Street | Mi Sedaap Cup Noodles | Old Town White Coffee | Lactacyd: Malay Millennium | Marigold UH |

Alhamdulillah atas semuanya. Terima kasih buat semua !

8 comments:

  1. congrates beb. makin maju..heee

    ReplyDelete
  2. memang best kalo setiap hari begini.. hehe


    My Blog :

    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, memang best. nanti saya jalan blog awak ^^

      Delete
  3. tahniah yer :D murah rezeki :D saya follow sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear :D amin ^^ i will follow you back ^^

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...