9 Jan 2015

Alhamdulillah Menang Giveaway | Vit C Shaklee, Bloglist dan Full Edit Blogskin & Review Blog


(ini entry autopublish)

Alhamdulillah, menang Vit Shaklee dan dah dapat pun hadiahnya semalam. Tak sabar nak review Vit C Shaklee ini. Tunggu taw nanti! Giveaway ni tak ramai peserta jadinya hadiah berulang kali dapat. Total hadiahnya Wardah dapat sampai tiga hadiah. Daebak! Boleh check kat SINI . 

1. Vitamin C Shaklee
2. Full Edit Blogskin
3. Bloglist by Delaila Delyana

menang giveaway 3 hadiah

Sebenarnya, Wardah dah pm page yang akan edit blog tu, tapi blog Wardah guna template blog yang biasa bukan blogskin. huhu. So macam mana ek. Ape pendapat korunk?? Bingungla. Wardah ada cakap ngan dia untuk tukar hadiah lain ke. *Boleh ke, Wardah tak tahu ni, BLUR*


review oleh Hikayat Seorang Budak
Add caption

Dan giveaway seterusnya ialah First Giveaway by Kamamimi 

Nak check menang ke tak? boleh pergi Pemenang first giveaway by kamamimi :) Wardah menang di review blog dengan penuh selamba oleh Hikayat Seorang Budak, Wardah peserta no 27 tue taw! hihi. Tak sabar nak tunggu blog direview. Apalah nak diceritakan oleh HSB nanti yea. hoho. 

okeylah, adios!

9 comments:

  1. wahhh, banyak rezeki menang ni :d

    ReplyDelete
  2. wah, alhamdulillah. rezeki :)

    ReplyDelete
  3. wahhh byknya menang, tahniah kak wardah!! :)

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya kak.. tahniah ye :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ... dah rezeki tu namanya .

    ReplyDelete
  6. Tahniah dear.. rezeki berblog.. :D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...