18 Jan 2015

Review Blog Follower ke 444!!

Hai semua. Pada malam yang hening ini. Wardah ingin review satu blog. Sebab ape? Sebab ape? Pernah terdetik dalam hati Wardah nak review follower yang ke 444. Sebab ape ntah, suka pulak tengok nombor tu triple yang empat. hahaha. Follower yang bertuah tu ialah saudara aRz. Dia ialah pemilik blog arzmoha.com dan merupakan Jurufoto di arzmohdhaniffa photography. Beliau berusia 29 tahun. Mungkin tahun 2015 ni dah 30 tahun kowt. hihi. Alamak, tak tengok plak. Hoho. Dia ada juga pesan "Jangan lupa lihat hasil kerja saya di http://www.arzmoha.com" di ABOUT ME. 

Dia ada membuat promosi tentang pakej sebagai photography. Oh, blogger ni seorang photographer. Haaa, sesape nak berkahwin, bertunang mai jom tengok pakej yang dia buat!

*************************
PAKEJ/PROMOSI


| arzmohdhaniffa photography | Senarai Harga Pakej
Salam. Terima Kasih sudi ke blog saya. Setelah sekian lama ruangan ini tergendala.
Insyaallah. Saya telah simpulkan harga untuk Pakej Photography utk 2014 yang masih berbaki.

Pakej 1

1 Majlis Persandingan
1 Majlis Outdoor

1 Photobook 10x12 (20 pages)
1 Pendrive 8 GB
1 Frame 8R

RM 1800 1600

Pakej PreWedding


| arzmohdhaniffa photography | Pre Wedding

**tertakluk pada terma dan syarat
**Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut
**Pakej lain akan diupdate dari masa ke semasa
Whatsapp/call/sms : 011-27130797
ATAU Tinggalkan komen anda beserta no telefon anda.

******************************

copypasta dari blognya : www.arzmoha.com/

Beliau telah mula berblogging sejak Disember 2012

***********************
Kepada yang mencari Videografer Perkahwinan kawasan Putrajaya/Selangor/Kuala Lumpur


Untuk maklum balas yang lebih pantas, click SINI anda akan terus disambungkan kepada fb empunya Videografer ini untuk sebarang pertanyaan

******************

Blognya lebih kepada mempromosikan pakej photography yang dia lakukan dan jua memuatkan tentang kehidupannya. Hampir setiap entry mempunyai gambar hasil yang ditangkap olehnya sendiri. Ape lagi ?? Nak blogwalking tak? Jom terjah sini www.arzmoha.com/ :)

Thanks for being my follower. 

p/s : Mungkin ada jugak review buat follower yang ke 555, 666 atau 777 ke dan nombor follower triple same number. hihi. :)

11 comments:

  1. Salam singgah.. aah, cantik je no tripple tu.. klu plate kete kompem ribu2 tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 448
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii cak cakkkkkk! Salam perkenalan.. insya allah :)

      Delete
  3. Replies
    1. lepas ni nak buat 555, 666, 777 dan seterusnya.. hoho. insya allah XD

      Delete
  4. Salam....saya baru jumpa entri ini...2016 dah nak habis baru terbaca...itupun saya mula google mengenai blog sendiri nak tengok apa yang perlu diperbaiki.


    terima kasih sekali lagi atas review yang sangat baik ini. Semoga Allah membalas jasa baik pemilik blog ini.


    Walaubagaimanapun saya dah secara officialnya berhenti dari menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan tetapi masih aktif dalam dunia blogging....

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...