21 Jan 2015

CPUV Lagi! #13 & #14


Terima kasih kepada Encik NUFFNANG yang Wardah tak tahu single ataupun tidak. kohkohkoh. 
Sayang sayang sayang nyanyi sikit untuk Encik NUFFNANG hihihi. Terima kasih buat pengunjung setia blog dan pengklik setia blog Wardah Aneesa yang pinky pinkyyyy ni. Jangan lupa dah klik, bagitahu kat komen ke, chatbox ke supaya Wardah dapat balas kembali klik-klik nuffnang anda semua!

THANKS PADA PENGANJUR : 
Digi Year End Sale & Lactacyd - Malay Millenium 

Sebenarnya apakah Lactacyd ini? 

Lactacyd ini merupakan salah satu jenama pembersih wanita di Malaysia. Ianya dirumus dengan semulajadi berasaskan eses susu sepeerti asid laktik dan laktoserum. Sudah namanya pembersih wanita namun ianya bukan yang biasa-biasa. Ianya merupakan permbersih nombor 1 di seluruh dunia dan di Malaysia. Semua produk Lactacyd bertindak lembut membersihkan V-zone (wanita perlu cakna!) di samping memaintainkan tahap keasidan pH semula jadinya. 
 Setiap variannya juga mengandungi rumusan istimewa yang menepati setiap keperluan V anda. 

Jadinya, para wanita sekalian, jagalah V-zone anda mulai hari ini. Boleh juga mencuba produk Lactacyd yang merupakan pembersih wanita yang pertama di dunia! Ehmmm. Terasa nak cuba pula rasanya. 

*Rujukan: Pangkalan data OTB global Nicholas Hall, jualan DB6 dalam €mn pada harga jualan pengeluar (MSP).

Promosi yang sedang di lakukan oleh Lactacyd : 

Sempurnakan kewanitaanmu dengan Lactacyd hari ini. Anda hanya perlu isi borang di bawah untuk mendapatkan Lactacyd Revitalize 60ml (bernilai RM9.90) secara PERCUMA bila anda membeli satu botol Lactacyd White Intimate 150ml, hanya RM17.90 dari mana-mana Watsons. Sementara stok masih ada.

Borang tersebut di SINI 

***************************************

Jom tengok produk-produk Lactacyd :)


LACTACYD WHITE INTIMATE 

Membantu mencerahkan sekitar V dalam*4 minggu! Apabila banyak bergerak, geseran antara kulit dan pakaian akan berlaku. Ini merupakan punca kulit menjadi gelap terutamanya di sekitar V kita. White Intimate dengan Actipone-B yang berasaskan tumbuh-tumbuhan dan Algowhite pula berasaskan rumpai laut telah terbukti secara klinikal dapat mencerahkan kulit. 


*Ujian ke atas 100 pengguna wanita Asia, Synovate Ipsos, Sept – Dis 2011.


LACTACYD REVITALIZE 

Dengan tambahan Vitamin E dan Kolagen, Lactacyd Revitalize bukan sahaja membersihkan tapi ia juga membekalkan kelembapan ekstra bagi mengembalikan keremajaan dan keanjalan V anda. Malah, lebih *80% wanita Asia mendapati kulit semakin anjal. 

*Berdasarkan ujian klinikal selama 12 minggu (analisis instrumental objektif) pada bahagian intim



LACTACYD FEMININE HYGIENE

Membantu mengekalkan pH ketika datang bulan, akil baligh, hamil atau menopaus dengan formula aslinya.



LACTACYD SOFT&SILKY 

Menjadikan kulit lebih lembut dan halus dengan tambahan 10% rumusan pelembapan berasaskan susunya.


LACTACYD ALL DAY FRESH 

Dengan esen herba bagi memastikan keseimbangan tahap pH V anda sepanjang hari.


ALL DAY CARE FEMININE WIPES

Membantu menghilangkan segala rasa melekit dan tidak selesa, tidak kira di mana anda berada.


Haaaa, sesiapa yang nak teraiiiii boleh beli naaa. Semua set yang dijual berkaitan dengan kesihatan Miss V kita as perempuan. Jom cakna!

7 comments:

  1. Salam kenal... tahniah rezeki masyukkkk....

    salam singgah ke blog saya yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, insya allah akan BW :)

      Delete
  2. wahh. rezeki. klik klik lactayd untuk wardah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :) yeeeayhh, nanti kite kunjung dan klik2 :)

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...