8 Jan 2015

Nuffnang Bermurah Hati Lagi Beri CPUV #10 #11 & #12!

Hari ini, check nuffnang lagi kat bahagian earning. Terima kasih NUFFNANG yang sangat bermurah hati memberikan Wardah CPUV. Kali ini kali yang ke #10 #11 dan #12. :) Senyum lebar Wardah. Alhamdulillah. 

Cpuv oleh nuffnang

Terima kasih buat pengklik setia yang selalu klik klik nuffnang Wardah kat blog ni ye. Insya allah, Wardah akan kembali membalas klik-klik yang sedara sedari sudah dermakan pada Wardah. Syukran JAZILAN!!


Cara Wardah? 

Bila nampak aje iklan nuffnang kat mana-mana blog masa Wardah blogwalking, insya allah memang Wardah akan klik. Insya allah, 3x, 5x ataupun paling rajin 10x. Insya allah. Ringan-ringankan tangan untuk derma dahulu pada orang lain. Insya allah, kembali atau tak orang menderma pada kita, Wardah serah pada Dia sahaja. Yakin sahaja pasti ada rezeki buat kita. Thanks semua yang klik #kliknuff saya! May Allah bless you all! Moga Allah beri kamu semua rezeki yang melimpah-limpah. 


Sponsor kali ini ialah :

#Maggi Royale #RHB Travel Around The World #Nestle Kitkat Lauch
Kit Kat Travel Launch

Nak join Nuffnang jugak tak? Banyak faedah boleh dapat, bila dah banyak duit anda dalam tu, boleh cashout taw. Antara faedahnyalah ^_^. Boleh terus daftar di Nuffnang ya? ^_^

p/s : Peneman Wardah waktu stress dan terasa nak kunyah-kunyah. Nanti Wardah buat entry pasal Kit Kat. 

16 comments:

  1. Singgah sini sambil follow sambil klik iklan nuffnang yee . Jom terjah blog shahril pulak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu!! semalam baru terjah blog awak :)

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah kak :) terima kasih, akak lagi power kowt!

      Delete
  3. wah.. untunglah dpt... huhuhu kita jgk jenuh menunggu... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, t kite dtg jenguk blog awak insya allah ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. hehe, alhamdulillah, rezeki nak belajar tempat baru. hoho XD

      Delete
  5. Replies
    1. hihi, akakla belanja kiteeee hihi XD

      Delete
  6. tahniah..saya pun baru join nuffnang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, alhamdulillah. Tahniah anda dah join.. moga murah rezeki :D

      Delete
  7. tahniah dear... rezeki lagi.. :D alhamdulillah..

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...