22 Jan 2015

Keyword Blog Wardah Aneesa's Blog #1


Hai semua!! Pagi ni, terasa rajen nak update keywords pasal blog Wardah pulak. Selalu bace je orang lain punya. Huhu. Dulu-dulu blog ni ade satu dua je keywords, sekarang pun sama je.. 

Ni koleksi keywords untuk minggu ni. 

Ambil dari ENCIK NUFFNANG dengan ENCIK STATS dalam dashboard kita.

Jom Terjah!!

kata kunci perempuan seksi

keyword daripada nuffnang yang murah
Alhamdulillah, ada juga keywords-keywords pelik keluar macam wanita seksi blogspot. errr. takut jugak. Huhuuuu. tapi tak berani nak tayang sini. Ada satu hari tu memang nak tengok apa yang keluar keywords blog Wardah ni, sekali keluar perkataan seksi tu.. uwaaa. Serammm. 

Bila lihat dekat gambar yang pertama dekat kolum pertama, tak sangka ada yang sudi taip sepanjang-panjang url Wardah tu. Hoho. Mungkinla tak taip sampai habiskan url tu sebab kadang-kadang google automatic keluar. Hihi, tapi rasa teruja jugak la.. Terima kasih sebab mengunjungi blog picisan Wardah ni. Banyak lagi kene perbaiki ni.. Go Wardah!! go !! Cuma tak tahu mana datangnya gambar gif lampu. Ade ke eh Wardah letak keyword tu. Hoho. Tak ingat. Heee. Apa-apapun, alhamdulillah. 

dan ini pulak keywords untuk hari ini , sikit je...

keyword blog wardah aneesa

Haaa, cuba tengok keywords dekat atas ni. Ada yang pelik tak? Ubat sapu jerawat pt3?? hihi, T3 adalah. hihihi. Rasa nak tergelak banyak banyak pun ada. kohkohkoh. 

Adios!

p/s :Nasib baik tak keluar keywords, Wardah Aneesa cantik. muahahaha. memang kembang semangkuk seminggu rasanya tak sudah. hahaha. 




5 comments:

  1. kekadang memang kelakar baca keyword yang pelik2 tu kan :)

    ReplyDelete
  2. hahahhaha.... akak pun minggu tak chek lagi... nak p chek la... blog dah ok ni sedap update pah ceroh....

    ReplyDelete
  3. hahahaha. pelik sungguh lah keyword tuu :D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...