11 Jan 2015

Tengok Kelakuan Lelaki ini Apabila Melihat Wanita Seksi

(ini entry autopublish)

Jarangkan nak jumpa kelakuan lelaki sedemikian bila jumpa perempuan seksi meksi ni. Wah, memang tabic spring Wardah tengok lelaki yang berkopiah tu. Wardah pun terbeliak bila tengok video ni especially wanita seksi gebu tu. T.T Apatah lelaki pulak yang tengok. Wardah harap kepada semua lelaki dan semua perempuan, ambil iktibar bila tengok video ini. Buat lelaki dan perempuan perlu jaga pandangan mata. Yang perempuan pula, tutuplah aurat anda sebaiknya. *Im not perfect, masih cuba belajar juga, peringatan buat diri sendiri juga*

Memang salut lah dekat lelaki yang pakai kopiah tu. Tengok sampai habis taw video ni. :)
p/s : Muka lelaki tu macam ustaz Azhar Idrus sikit..tapi bukan dia pun. Badan dia tak ketak-ketak. hoho XD
Adios!

5 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...