1 Jan 2015

Selamat Datang Tahun 2015

Alhamdulillah, masih lagi mampu bernafas di bumi Allah yang satu ini. 
Apakah episod hidup yang menanti diri ini?
Semoga semuanya terlaksana dengan baik.
Mohon doa daripada rakan-rakan seantero dunia. Ceh..
Pada 11hb Januari ini Wardah akan melaporkan diri di sebuah Institut di Kota Bharu. Kecek kelatelah lepas ni. Setahun Wardah akan belajar di sana dan akan menamatkannya di sana. Semoga keadaan di sana akan membentuk diri ini menjadi insan yang lebih baik dunia dan akhirat. 
Setahun, hanya fokuskan pada belajar, belajar dan belajar. 
FINAL YEAR yosh.. 
Wardah akan menghadapi praktikum, intership, thesis, action research, dan lain-lain lagi. 
Yosh. yosh, yosh. Gentar pulak rasa hati ini. 
Semoga semuanya baik-baik sahaja. 
Tahun Baru selalunya akan ada AZAM BARU.
1. Nak habiskan belajar walaubagaimanapun keadaannya.
2. Make good friends.
3. Excellent Result.
4. Excellent Practikal, Excellent Pointer.
5. Perbaiki agama dan akhlak ke arah lebih lebih baik.
6. Balas jasa mak ayah.



13 comments:

  1. semoga tahun ni kita menjadi lebih baik.
    selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru Wardah!!semoga apa yang diazamkan tu tercapai :)
    btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuff :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas wish! :D insya allah, amin.. terima kasih, nanti Wardah klik2 balas ya.. :D

      Delete
  3. wardah blaja kt mne ye??hihi..sorry hana dh lma x dtg sni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wardah belajar kat institut pendidikan guru, KB hihi :D ehee xpe xpe :D

      Delete
  4. Selamat Tahun Baru :) Semoga azam tahun ni tercapai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya.. amin, semoga dipermudahkan semua.. amin ^^

      Delete
  5. Selamat Tahun Baru semoga tahun baru lebih baik dari tahun sebelum ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insy allah, terima kasih kak! :D selamat tahun baru juga.. ^_^

      Delete
  6. wahhh nanti boleh kecek kelate kat blog ni hehe :p happy new year kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, boleh kowt.. hahaha. epi new yearr dik ^_^

      Delete
  7. salam tahun baru & moga tercapai wishlist tahun ni hehe

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...